Події
“Нова Європа” виступила партнером вебінару “Як зміцнити стійкість України під час війни”
1 травня 2024, 14:33

«Говорячи про підтримку України, ми повинні зважати на час. Потрібно розуміти, чим довше триватиме війна, тим більше доведеться всім платити. Я хочу спонукати наших партнерів робити все можливе, щоб найшвидше сприяти перемозі України. Варто повторити, що в такому разі потреба підтримувати і платити буде набагато меншою».

Катерина Зарембо, старша асоційована аналітикиня Центру «Нова Європа», взяла участь у вебінарі «Як зміцнити стійкість України під час війни», який відбувся 30 квітня.

«Україна не може вести самостійно цю війну проти Росії. Українське суспільство дуже втомилося, коли йдеться про стійкість людей. Політичне запрошення до НАТО заохотить українців. Потрібно розуміти, що запрошення не означає негайної участі в Альянсі», – наголосила Катерина Зарембо.

Спікерки обговорили різноманітні теми щодо стійкості українського суспільства, ризики, потреби українського фронту для продовження боротьби, шляхи підтримки стійкості України донорами та західними партнери, уроки, винесені з війни. Участь у події взяли понад 170 онлайн відвідувачів.

Захід організований Українським Форумом у Chatham House у партнерстві з Центром «Нова Європа».

Запис дискусії доступний нижче

Підпишіться на новини Центру "Нова Європа", щоб знати все першим!

Підпишіться на наш місячний дайджест, щоб нічого не пропустити!