Події
Альона Гетьманчук на зустрічі з Президентом України Володимиром Зеленським
23 жовтня 2024, 23:30

Директорка Центру “Нова Європа” (ЦНЄ) Альона Гетьманчук взяла участь та виступила під час зустрічі Президента України Володимира Зеленського з представниками громадянського суспільства. Глава держави обговорив з учасниками План перемоги та закликав працювати разом для реалізації його пунктів.

Основний фокус розмови – внесок українського громадянського суспільства у перемогу України та його можливості заради промоції Плану перемоги.

Альона Гетьманчук розповіла, як Центр “Нова Європа” адвокатує вступ України до ЄС і НАТО.

“Мала змогу поділитись нашими напрацюваннями щодо того, як має виглядати запрошення до НАТО і якими ще обовʼязковим елементами це запрошення має супроводжуватись. Це була майже трьохгодинна розмова. Як для першого спілкування у такому форматі – доволі предметна і щира. Ми природньо не можемо бути союзниками з владою у всіх питаннях, але у виконанні Плану перемоги – так”, – розповіла Альона Гетьманчук.

Президент зазначив, що разом із командою опрацює всі пропозиції учасників зустрічі за різними напрямами, запропонував громадянському суспільству долучитися до розробки внутрішнього Плану та подякував за готовність працювати разом.

Дізнатися більше про зустріч можна на сайті Офісу Президента.

Нагадаємо, Центр “Нова Європа” розробив аналітичні матеріали “Безпекова матриця України” та “Потенційні формати та вимоги запрошення України до НАТО“, які презентував в тому числі під час нещодавніх адвокаційних візитів до Парижа, Праги та Брюсселю. Крім того, ЦНЄ постійно докладає аналітичні зусилля, спрямовані на якнайшвидше запрошення України до НАТО. Докладно дізнатися про кампанії можна тут.

Дякуємо Міжнародному фонду “Відродження” за фасилітацію діалогу.

 

Фото: Офіс Президента

Підпишіться на новини Центру "Нова Європа", щоб знати все першим!

Підпишіться на наш місячний дайджест, щоб нічого не пропустити!